Hermes Yardım Vakfı olarak, toplumumuzdaki dezavantajlı grupların yanında olmak ve sosyal ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin de desteği ve katılımıyla, daha fazla insanımıza ulaşarak hayatlarına umut olmak istiyoruz. Size düşen tek şey, sosyal yardıma ihtiyacı olan bireylere ulaşmamıza yardımcı olmak için aşağıdaki formu doldurmak.

Formumuz, sosyal yardım alması gereken bireyleri daha etkin ve hızlı bir şekilde tespit edebilmemiz için oldukça önemlidir. Sizden talebimiz, doğru ve eksiksiz bilgilerle formu doldurmanızdır. Bu sayede, gerçekten yardıma muhtaç olanları tespit ederek onlara en hızlı ve etkili şekilde ulaşma imkanımız olacaktır.

Sosyal yardım talebi, maddi veya manevi durumu zorlayan bireylere yönelik olarak verilmektedir. Talepte bulunmak için formdaki kişisel bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Bu sayede, sizlere daha hızlı geri dönüş yapabilecek ve sosyal ihtiyacınıza uygun yardımı sağlayabileceğiz.

Unutmayın, sosyal ihtiyaçlara uzanacak bir yardım eli için tek yapmanız gereken bu formu doldurmak ve hayatlara dokunmaktır. Sizlerin destekleri, dezavantajlı grupların yanında olmak isteyen gönüllü ekibimiz için büyük önem taşıyor.

Her türlü sosyal yardım talebinizi titizlikle değerlendirerek, elimizden gelen en iyi şekilde yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz. Size olan inancımız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.