Hermes Yardım Vakfı olarak, ihtiyaç sahibi olan herkesin yanında olmak ve gıda yardımıyla hayatlarına bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin de desteği ve katılımıyla, daha fazla kişiye ulaşarak yardımlarımızı arttırmak istiyoruz. Size düşen tek şey, gıda yardımına ihtiyacı olan kişilere ulaşmamıza yardımcı olmak için aşağıdaki formu doldurmak.

Formumuz, ihtiyaç sahiplerini daha etkin ve hızlı bir şekilde tespit edebilmemiz için oldukça önemlidir. Sizden talebimiz, doğru ve eksiksiz bilgilerle formu doldurmanızdır. Bu sayede, gerçekten yardıma muhtaç olanları tespit ederek onlara en hızlı ve etkili şekilde ulaşma imkanımız olacaktır.

Gıda yardımı talebi, sadece maddi durumu zorlayan kişilere yönelik olarak verilmektedir. Talepte bulunmak için formdaki kişisel bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Bu sayede, sizlere daha hızlı geri dönüş yapabilecek ve ihtiyacınıza uygun yardımı sağlayabileceğiz.

Unutmayın, ihtiyaç sahiplerine uzanacak bir yardım eli için tek yapmanız gereken bu formu doldurmak ve ihtiyacı olanlara umut olmaktır. Sizlerin destekleri, hayatlarına dokunmak isteyen gönüllü ekibimiz için büyük önem taşıyor.

Her türlü yardım talebinizi titizlikle değerlendirerek, elimizden gelen en iyi şekilde yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz. Size olan inancımız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.