Hermes Yardım Vakfı olarak, eğitim imkanlarından yoksun olan bireylerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak ve onlara umut olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin de desteği ve katılımıyla, daha fazla genç öğrenciye ulaşarak eğitim hayatlarına destek olmak istiyoruz. Size düşen tek şey, eğitim yardımına ihtiyacı olan gençlere ulaşmamıza yardımcı olmak için aşağıdaki formu doldurmak.

Formumuz, eğitim yardımı alması gereken gençleri daha etkin ve hızlı bir şekilde tespit edebilmemiz için oldukça önemlidir. Sizden talebimiz, doğru ve eksiksiz bilgilerle formu doldurmanızdır. Bu sayede, gerçekten eğitim desteğine muhtaç olanları tespit ederek onlara en hızlı ve etkili şekilde ulaşma imkanımız olacaktır.

Eğitim yardımı talebi, maddi durumu yeterli olmayan genç öğrencilere yönelik olarak verilmektedir. Talepte bulunmak için formdaki kişisel bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Bu sayede, sizlere daha hızlı geri dönüş yapabilecek ve eğitim hayatınıza katkı sağlayabileceğiz.

Unutmayın, eğitim hayatlarına uzanacak bir yardım eli için tek yapmanız gereken bu formu doldurmak ve geleceğe ışık olmaktır. Sizlerin destekleri, eğitim hayatlarını güzelleştirmek isteyen gönüllü ekibimiz için büyük önem taşıyor.

Her türlü eğitim yardım talebinizi titizlikle değerlendirerek, elimizden gelen en iyi şekilde yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz. Size olan inancımız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.